09th Mar2022

ກອງບັນຊາການປ້ອງກັນສູນກາງເປີດຊຸດຝຶກອົບຮົມວຽກງານວິຊາສະເພາະປຸ່ງແຕ່ງອາຫານໃຫ້ນາຍ ແລະ ພັນຕຳຫຼວດ

by somda phoneor

ກອງບັນຊາການປ້ອງກັນສູນກາງ, ກະຊວງປ້ອງກັນຄວາມສະຫງົບ ຮ່ວມກັບສູນພັດທະນາສີມືແຮງງານ, ພະແນກແຮງງານ ແລະ ສະຫວັດດີການສັງຄົມ, ນະຄອນຫລວງວຽງຈັນ ເປີດຊຸດຝຶກອົບຮົມວຽກງານວິຊາສະເພາະປຸງແຕ່ງອາຫານ ໃຫ້ນາຍ ແລະ ພົນຕໍາຫລວດ ກອງບັນຊາການປ້ອງກັນສູນກາງ, ໃນວັນທີ 9 ມີນາ 2022 ນີ້, ໂດຍການເຂົ້າຮ່ວມຂອງ ພັອ ບຸນທົງ ສີດາວົງ ຮອງກອງບັນຊາການປ້ອງກັນສູນກາງ ກະຊວງປ້ອງກັນຄວາມສະຫງົບ, ທ່ານ ໂດອິ ວິລະນາມ ຜູ້ອໍານວຍການສູນພັດທະນາສີມືແຮງງານ, ພະແນກແຮງງານ ແລະ ສະຫວັດດີການສັງຄົມ ນະຄອນຫລວງວຽງຈັນ, ມີຄະນະພັກ, ຄະນະບັນຊາ, ກອງພັນ, ຫ້ອງ, ຄູອາຈານ ແລະ ສໍາມະນາກອນເຂົ້າຮ່ວມ.
ພັທ ພູນສີ ແດງຈໍາປີ ຮອງຫ້ອງການເມືອງ ກອງບັນຊາການປ້ອງກັນສູນກາງ ໄດ້ຜ່ານແຜນການຝຶກອົບຮົມວຽກງານວິຊາສະເພາະປຸງແຕ່ງອາຫານ ໃຫ້ນາຍ ແລະ ພົນຕໍາຫລວດ ກອງບັນຊາການປ້ອງກັນສູນກາງ ກະຊວງ ປກສ ໃຫ້ຮູ້ຈຸດປະສົງ ແລະຄາດຫມາຍໃນການເປີດຊຸດຝຶກອົບຮົມຄັ້ງນີ້ວ່າ:
ທ່ານໃຫ້ຮູ້ຕື່ມວ່າເນື້ອໃນບົດຮຽນເອກະສານທີ່ນໍາມາຝຶກອົບຮົມຄັ້ງນີ້ແບ່ງອອກເປັນ 3 ພາກຄື: ວິຊາແຕ່ງໂຕບໍລິການອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ, ພາກວິຊາ ເຂົ້າຫນົມ ແລະ ວິຊາອາຫານລາວ, ເຊິ່ງມີນັກສໍາມະນາກອນເຂົ້າຮ່ວມຝຶກອົບຮົມໃນຄັ້ງນີ້ ຈຳນວນ 20 ຄົນ ແລະ ການຝຶກອົບຮົມໃນຊຸດນີ້ຈະໄດ້ດໍາເນີນໄປເປັນເວລາ 15 ວັນ ຈຶ່ງສຳເລັດ.

 

Off

Comments are closed.